Materiaalit ja malli

Rekun Retkivaatteen mantteli on pitkän kehittelytyön tulos. Materiaalit ovat helppohoitoisia ja kestäviä, ripstop -kuorikangas ei lähde rispaantumaan, vaikka kankaaseen tulisi reikä. Mantteliin ei ole ympätty mitään hienostelevia ylisuuria kauluksia yms, vaan takki on todellinen käyttövaate.

Etuosan järkevä muotoilu suojaa lavat, mutta ei haittaa jalkojen liikkeitä. Takajaloille on kuminauhat, joten mantteli pysyy päällä huimassakin menossa. Kauluksen niskaosassa on kuminauha nyörilukkoineen, jolla kaula-aukon säätö on helppoa ja nopeaa.

Cockapoo -poika Tauno ja uusi mantteli.

 

Takkikankaat

Diamont Ripstop -varustekangas.

Erittäin vahva vettä ja likaa hylkivä kuorikangas. Kuusi metallisävyistä puolikiiltävää väriä: Sininen, oranssi, oliivinvihreä, punainen, harmaa, kirkas vihreä.

HUOM! Tätä ripstop -kangasta ei ole enää saatavilla. Uuden vastaavan kankaan etsintä on käynnissä, mallipaloja tilattu. Harmaata, oliivinvihreää ja kirkasta vihreää on varastossa vielä jonkin verran, mutta X:lla merkityt sininen, oranssi ja punainen ovat melkein lopussa, pienelle koiralle niistä saa vielä takin.

Fleece.

Pehmeä paksu vuorikangas, musta.

 

Muut tarvikkeet

Säätö-/mahahihnat mustaa nylonia heijastinraidoilla, takin/koiran koon mukaan 15/20/25 mm leveät.

Soljet ja kuminauhat mustat.