Suitsukevalmistajia

 

Hem Corporation on yksi tunnetuimmista Intialaisten suitsukkeiden valmistajista nuorehkosta iästään huolimatta. Kaikki suitsukkeet ovat käsin tehtyjä.

Maroma valmistaa yli 30 vuoden kokemuksella erittäin korkealaatuisia ja tasapainoisia tuoksuja. Suitsukkeet tehdään käsityönä puhtaimmista raaka-aineista, IFRAn säännösten mukaisesti.

- Escens d'Auroville Cones -kartiosuitsukkeisiin on käytetty enemmän luonnollisia tuoksuöljyjä, kuin suitsuketikkuihin. Kartion paloaika on n. 25 min.

Shrinivas Sugandhalaya on yksi maailmalla arvostetuimmista suitsukevalmistajista. Shrinivas Sugandhalaya -säätiön tuotto menee lähes kokonaan hyväntekeväisyyteen.

Auroshikha pyrkii valmistamaan mahdollisimman edullisesti laadukkaita suitsukkeita.

- Marbling -suitsuketikut ovat todiste, että edullisuus, laatu ja eettisyys voivat kulkea käsi kädessä. Tikun paloaika on n. 45 min.

 

 

IFRA (International Fragrance Association) on maailmanlaajuisen tuoksualan edustajaorganisaatio. Sen päätarkoitus on varmistaa tuoksuaineiden turvallisuus tieteellisen testaamisen avulla. Tämä tuoksujen turvallisuuden kehittäminen auttaa sekä kuluttajaa, että ympäristöä.