Toimitusehdot

 

Maksutapa

Saatuamme tilauksesi lähetämme Sinulle sähköpostitse laskun mahdollisimman nopeasti. Seuraa saapuvaa sähköpostia.

Kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme (tai laitat kopion maksusuorituksestasi sähköpostilla meille), lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, useimmiten jo saman päivän aikana. Jos valitsit toimitustavaksi Nouto, ilmoitamme milloin tilaus on noudettavissa.

Tilaamasi tuotteet pidämme Sinulle varattuna 8 vrk:n ajan laskun lähettämisestä. Jos maksusuoritusta ei tänä aikana saavu tilillemme, katsomme tilauksesi peruuntuneeksi.

 

Toimitustavat ja -kulut

Matkahuolto

Toimitamme tilauksen Matkahuollon Lähellä-pakettina. Lähetys kuljetetaan postinumeron perusteella kyseisen postinumeroalueen oletusnoutopisteeseen, joka on pääsääntöisesti lähetykseen merkittyä osoitetta lähinnä oleva Matkahuolto, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste.
Paketin kiinteä hinta on 7 € (sisältää pakkaus- ja toimituskulut).
 
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Toimitusseuranta näyttää noutopaikan heti, kun paketti on noudettavissa. Matkahuollon ollessa noutopaikkana näet seurannassa olevasta linkistä tarkemmat noutopaikan tiedot. K-Market tai R-kioski ollessa noutopaikkana seurantaan tulee kaupan nimi ja osoite. 
 
Paketin voi hakea ilman saapumisilmoitusta lähetysnumerolla. Lähetystä noudettaessa mukaan tarvitaan henkilötodistus: ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilökortti.
 
Posti
Toimitamme tilauksen postipakettina (Postista noudettava paketti). Paketin kiinteä hinta on 8 € (sisältää pakkaus- ja toimituskulut).
Saat sähköpostilla ilmoituksen, kun tilaus on toimitettu Postiin ja seurantatunnuksen, jolla voit seurata lähetyksen kulkua osoitteessa 
 
Lähetys on noudettavissa Postin seurantatunnuksella (myös ilman saapumisilmoitusta) heti, kun se on saapunut toimipisteeseen. Mukaan tarvitaan henkilötodistus.
 
Nouto
Valitessasi toimitustavaksi Nouto, maksat vain tilaamistasi tuotteista.

Lähetämme sähköpostilla ilmoituksen, milloin tilaus on noudettavissa toimipisteestämme: Pähkinätie 6, 49420 Hamina, Uusi-Summa.

 

Palautus

Jos haluat palauttaa tuotteen/tuotteita, ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä, niin sovimme tuotteen vaihdosta/maksun palautuksesta.

Vaihdamme/korvaamme ainoastaan käyttämättömät tuotteet.